5x tips om af te koelen

DONEER EEN SNACKMOMENT

Picknicken aan het water

Buiten eten geeft het ultieme zomergevoel en picknicken aan het water helemaal. Verspreid door de Diergaarde is er altijd wel een plekje om te zitten. Denk aan de bankjes bij de vijver met uitzicht op de Chinese tuin of bij de picknicktafels tegenover het vlinderparadijs Amazonica. Verspreid door de tuin vind je diverse foodtrucks waar je iets lekkers af kunt halen.

Nazomeren in Blijdorp

Wil je de avond ook in de buitenlucht doorbrengen? Reserveer alvast een tijdslot voor jouw avondbezoek. Deze zomer is Blijdorp op donderdag, vrijdag en zaterdag tot 21.00 open zodat jij in alle rust kunt genieten van de natuur. Leg jouw bezoek vast in de ‘ZOO Foto’ tussen de bizons en prairiehondjes. Een leuke herinnering van jullie dagje Blijdorp. Je kunt verschillende achtergronden selecteren.

Neem een duik in het Oceanium

In het overdekte waterwerelddeel Oceanium maak je een reis over de zeebodem en langs kustgebieden. Laat je omringen door snelle haaien en nieuwsgierige zeeschildpadden of sta oog in oog met de speelse zeeleeuwen, parmantige pinguïns, zwevende roggen en nog veel meer kust- en oceaanbewoners.
Funfact: door de zonnepanelen op het dak van het Oceanium wordt het pinguïnverblijf constant gekoeld op 10 graden Celsius. Zo hebben onze pinguïns het lekker koel dankzij de zon.

IJskoude versnaperingen

Als het warm zomerweer is, is het belangrijk voldoende te drinken. In Blijdorp vind je genoeg plekken waar je jezelf kunt trakteren op een lekker zomers drankje of ijsje,

Spelen in de Oewanja kinderjungle

Roetsj van de glijbaan en klim, klauter en slinger door de Oewanja kinderjungle. Naast alle dieren is er ook een grote buitenspeeltuin in Blijdorp waar kinderen zich kunnen vermaken. (groot)Ouders genieten ondertussen van een verfrissend drankje op het terras.

Geen zin om naar de diergaarde te komen maar wil je ons wel steunen? Luier dan in ieder geval lekker in je hangmat in de tuin met een cool Blijdorpert T-shirt aan.

IK WIL EEN BLIJDORPERT T-SHIRT

Het bericht 5x tips om af te koelen verscheen eerst op Diergaarde Blijdorp.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *