BINNENLOCATIES OPEN VANAF 5 JUNI

Update 2 juni:

Vanaf dinsdag 25 mei zijn we weer open voor iedereen. Het kabinet heeft bekend gemaakt dat dierentuinen weer hun poorten mogen openen onder bepaalde voorwaarden.

Je moet in het bezit zijn van een tijdslot en een geldig abonnement of ticket. De binnenlocaties (Oceanium, Taman Indah, Amazonica etc.) zijn vanaf zaterdag 5 juni weer open. Het Aziëhuis en de Victoriaserre zijn nog wel gesloten. De doorloopvolières zijn gesloten i.v.m. de landelijke maatregelen omtrent de vogelgriep. Dat kan betekenen dat sommige dieren nu nog niet te zien zijn. Het pasgeboren olifantje kan af en toe tussen 11:00 en 14:00 uur naar buiten gaan. Dit is o.a. weersafhankelijk.
LET OP: Het dragen van een mondkapje in de binnenruimtes is verplicht.

Je kunt binnenkomen via beide ingangen; Oceanium-zijde en Riv-zijde. Voor een bezoek aan de kassa (bijvoorbeeld voor het ophalen abonnementspassen) moet je online een kassa-afspraak maken. Dit kan alleen aan de hoofdingang (Blijdorplaan).

TIJDSLOT RESERVEREN VOOR ABONNEMENTHOUDERS

TIJDSLOT RESERVEREN EN/OF TICKET KOPEN 

Binnenlocaties vanaf 5 juni open

De binnenlocaties (Oceanium, Taman Indah, Amazonica etc.) zijn vanaf zaterdag 5 juni weer open. Het Aziëhuis en de Victoriaserre zijn nog wel gesloten. De doorloopvolières zijn gesloten i.v.m. de landelijke maatregelen omtrent de vogelgriep. Dat kan betekenen dat sommige dieren nu nog niet te zien zijn. Het pasgeboren olifantje kan af en toe tussen 11:00 en 14:00 uur naar buiten gaan. Dit is o.a. weersafhankelijk.

Compensatie-periode abonnementhouders

Totdat we volledig open zijn, inclusief de binnenverblijven, zal de compensatie-periode voor abonnementhouders door blijven lopen. Je krijgt hierover automatisch bericht.

Lees meer bij de veelgestelde vragen >

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *