heropening op woensdag 19 mei

exclusief voor abonnementhouders

Het kabinet heeft bekend gemaakt dat dierentuinen weer hun poorten mogen openen onder bepaalde voorwaarden. Daarom opent Diergaarde Blijdorp op woensdag 19 mei de eerste dagen exclusief voor onze abonnementhouders. Zij moeten in het bezit zijn van een tijdslot en een geldig abonnement. De binnenlocaties (Oceanium, Taman Indah, Amazonica etc.) zijn in deze periode nog gesloten.

Op een later te bepalen datum zullen we ook weer openen voor dagbezoekers (losse tickets). Wij wachten de berichtgeving af wanneer we open mogen zonder beperkingen van de binnenlocaties. Hou hiervoor ook deze website in de gaten.

Je kunt alleen binnenkomen via de hoofdingang aan de Oceanium-zijde. Voor een bezoek aan de kassa (bijvoorbeeld voor het ophalen abonnementspassen) moet je online een kassa-afspraak maken. Dit kan alleen aan de hoofdingang (Blijdorplaan).

TIJDSLOT RESERVEREN VOOR ABONNEMENTHOUDERS

Compensatie-periode abonnementhouders

Totdat we volledig open zijn, inclusief de binnenverblijven, zal de compensatie-periode voor abonnementhouders door blijven lopen. Je krijgt hierover automatisch bericht.

Lees meer bij de veelgestelde vragen >

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *