Langer geopend

Reis op één avond af naar Azië, Afrika en Noord Amerika en ontdek in vogelvlucht de meest bijzondere diersoorten ter wereld. Maak een heerlijke wandeling in de avondzon en ontdek hoe de dieren zich klaarmaken voor de nacht. Struin door de verschillende continenten en laat je verwonderen door het natuurschoon. Strijk vervolgens met een hapje en drankje neer op één van de terrassen om de laatste zonnestralen mee te pikken. Reserveer van tevoren jouw entreetijd.

Reserveer een tijdslot

Wanneer zijn de avondopenstellingen?

  • Donderdag: 30 juli & 6, 13, 20 en 27 augustus 2020
  • Vrijdag: 24 en 31 juli & 7, 14, 21 en 28 augustus 2020
  • Zaterdag: 25 juli & 1, 8, 15, 22 en 29 augustus 2020

Openingstijden

Op vertoon van je avond-ticket kun je een tijdslot reserveren voor binnenkomst vanaf 15:00 uur. Je kunt op deze dagen tot 21:00 uur (sluitingstijd) in de Diergaarde vertoeven.

Prijzen toegang en parkeren

Tijdens de avondopenstellingen geldt het reguliere tarief voor de entree en het parkeren. Meer informatie over de bereikbaarheid en parkeermogelijkheden lees je hier.

Activiteiten

Om groepsvorming en drukte te voorkomen, zijn er momenteel geen kijkjes achter de schermen, voederpresentaties, rondleidingen en Vrije Vlucht Voorstellingen.

Dierverblijven

Bijna alle dieren zijn te zien (soms iets verder weg dan je gewend bent). Overdekte verblijven zoals het Oceanium, Amazonica en Krokodillenrivier zijn geopend. Sommige verblijven zijn echter in belang van de aangepaste richtlijnen gesloten, dit zijn Taman Indah, het maki-doorloopverblijf bij het Oceanium, de vliegkooi in Azië, het binnenverblijf van de gorilla’s en het binnenverblijf van de gelada’s.

Eten & drinken

Verspreid door de diergaarde zijn verschillende foodtrucks en terrassen geopend. Hapjes en drankjes kun je hier afhalen en in de buitenlucht nuttigen. Geniet van een broodje falafel bij de Poort van Azië, haal een kindermenu in de Oewanja Lodge of geniet van een pannenkoek in de Terraszaal (plaats je bestelling via de Jamezz app). In de gratis Blijdorp-app zie je de actuele openingstijden op de dag van jouw bezoek.

Speeltuinen

Buitenspeeltuin Oewanja Lodge is voor kinderen van 5 t/m 12 jaar geopend. Om voldoende afstand te kunnen waarborgen zijn volwassenen niet toegestaan in de speeltuin. Binnenspeeltuin Biotopia is onder voorbehoud geopend. We verzoeken je de instructies van onze medewerkers op te volgen.

Ben jij een Blijdorpert?

Het bericht Langer geopend verscheen eerst op Diergaarde Blijdorp.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *