NAMENWEDSTRIJD OLIFANTJE DIERGAARDE BLIJDORP

DOE MEE AAN DE NAAMWEDSTRIJD
VOLG ZE LIVE VIA WEBCAMS

Het gaat goed met het Aziatische olifantje dat op 5 mei is geboren. De kleine drinkt goed en groeit als kool. Hij loopt al netjes mee met de kudde en rent zelfs al een beetje; een uitdaging voor moeder Bangka die hem goed in de gaten houdt. Ook gaat hij steeds meer onderzoeken en ontdekken: wat kan ik met mijn slurfje, hoe beweeg ik mijn oren, kan ik al klimmen? Al die nieuwe indrukken zijn natuurlijk vermoeiend. Hij slaapt dan ook nog veel. Bezoekers kunnen sinds kort weer op kraamvisite komen met een vantevoren online gereserveerd tijdslot en geldig toegangsbewijs. Als het olifantje niet buiten is, kun je hem via de webcams toch volgen.

Verzin een naam

Het olifantje heeft nog geen naam. Daarvoor roepen we iedereen op om mee te denken. Verzin een mooie Aziatische naam en geef aan waarom je voor deze naam hebt gekozen. Zo maak je kans op een Meet & Greet met de dreumes en de olifantenverzorgers èn een abonnement op de Diergaarde. De naam kun je alleen online insturen tot maandag 7 juni om 10.00 uur via deze website. Hier vind je ook alle voorwaarden van de wedstrijd. Medio juni maken we de gekozen naam bekend en nemen we contact op met de winnaar.

DOE MEE AAN DE NAAMWEDSTRIJD

Diergaarde Blijdorp draagt actief bij aan het voortbestaan van deze iconische bedreigde diersoort en aan het behoud van biodiversiteit. Zo Blijdorp coördineert onder andere sinds 1991 het Europese fokprogramma van Aziatische olifanten (EEP).

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *