Geniet eindeloos van de lange zomerdagen – de Efteling

Tijdens de zomermaanden komt de Wereld van de Efteling nóg meer tot leven. In het zonovergoten park vind je volop verkoeling in de leukste waterattracties, geniet je van spectaculair entertainment en bewonder je de natuur op haar mooist. Het park is in juli en augustus tot 20.00 uur geopend en op vrijdag en zaterdag zelfs tot 23.00 uur. Zo geniet je samen eindeloos van de lange zomerdagen in de Wereld vol Wonderen.

Vind volop verkoeling
Ga op avontuur door de woeste rivier van de Piraña of stap aan boord van het spookschip De Vliegende Hollander. Of dobber je liever rustig op het water in de Gondoletta? Voel de frisse wind tijdens een ritje op hoge snelheid in Joris en de Draak of de Python. Nog meer verkoeling vind je in het Avonturen Doolhof, waar de fonteinen te pas en te onpas hun stralen laten spetteren. Zie je liever dansende fonteinen op een afstand? Bewonder dan de oogverblindende watershow Aquanura.

Negen Pleinen Festijn
Laat je deze zomer verwonderen door spectaculair entertainment tijdens het Negen Pleinen Festijn. Elke vrijdag- en zaterdag in juli en augustus kun je op de negen pleinen terecht voor sprookjesachtige optredens, wonderlijke ontmoetingen en zomerse lekkernijen. Gezelligheid gegarandeerd!

Terrasje of picknick?
Zin in een verfrissend tussendoortje? Neem plaats op een terrasje en geniet van een verse sandwich, frisse smoothie of je favoriete ijsje. Of strijk neer op een van de grasvelden en ga gezellig samen picknicken in het zonnetje. Er is genoeg lekkers te verkrijgen in het park deze zomer!

Ga op vakantie naar de Efteling!
Wil je samen nóg langer genieten? Boek een overnachting, lang weekend of midweek in een van onze sfeervolle vakantiewoningen of sprookjesachtige hotelkamers. Tijdens je hele verblijf heb je onbeperkt toegang tot het park. Zo hoef je niets te missen van de vele attracties, indrukwekkende shows en zomerse lekkernijen.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *