Julianatoren

Over Julianatoren

Kinderpretpark Julianatoren is door de Diamanond ThemePark Awards tot ‘Beste Kinderpark van Nederland’ uitgeroepen. Koop online een ticket en ontvang € 2,00 korting op de reguliere toegangskaarten.

√ Te gek voor alle kinderen t/m 10 jaar
√ Meer dan 60 attracties
√ Centraal gelegen

De Julianatoren in Apeldoorn is het leukste kinderpretpark van Nederland. Het pretpark, met méér dan 60 te gekke attracties, spectaculaire shows en grote evenementen biedt een onvergetelijke dag uit aan gezinnen met kinderen van 2 tot circa 10 jaar. En het is natuurlijk de plek waar je je favoriete TV-sterren Jul & Julia in het echt ontmoet!

Woezel en Pip bij de Julianatoren
Woezel & Pip, de liefste hondjes van de wereld, komen naar de Julianatoren met een nieuwe show voor al hun vriendjes en vriendinnetjes. Tijdens deze nieuwe, vrolijke liedjesshow zingen Woezel en Pip de bekendste melodietjes uit de populaire theatervoorstellingen en beleven ze een vrolijk avontuur in de Tovertuin.

Pipo bij de Julianatoren
In april en mei parkeren Pipo en Mammaloe de Pipowagen op de Julianatoren voor een vrolijke show vol meedoedansjes en meezingliedjes. Het is een spannende dag, want Pipo viert vandaag zijn Sapperdeflap Hoeradag. Het belooft een groot feest te worden met slingers en ballonnen. Maar het lijkt erop dat Mammaloe van niets weet. Ze is Pipo’s Sapperdeflap Hoeradag toch niet vergeten? Of zou het een grapje zijn om Pipo eens flink te laten schrikken?

Sinterklaas bij de Julianatoren
In het laatste weekend van november ga jij helemaal uit je dak tijdens het Mega Sint Spektakel bij de Julianatoren! Party Piet Pablo is natuurlijk ook weer van de partij. Evenals zijn liefje Love Piet en Meisjes Piet! En Sinterklaas ontbreekt natuurlijk niet in dit weekend. Het is twee dagen volop feest, shows, dansen, swingen en zingen met vele Pieten. Het wordt een groots spektakel!

Thomas de trein bij de Julianatoren
Op alle zaterdagen en zondagen in september maakt het populaire blauwe treintje Thomas de Stoomlocomotief een tussenstop bij de Julianatoren voor een nieuwe, stomende show vol vrolijke muziek. Samen met de conducteurs gaat Thomas druk aan de slag. Want in zijn show zijn er natuurlijk weer veel klusjes te doen op het station van Sodor. Maar gelukkig is er ook genoeg tijd om te zingen & te dansen en iedereen mag meedoen. Iedereen instappen, op volle kracht vooruit!

Hans & Grientje bij de Julianatoren
Bewonder de mini-musical van Hans & Grietje. Tijdens deze 30 minuten durende show vertelt Meneer Kaasgaaf het verhaal van Hans & Grietje, ondersteund door vrolijke uit de oorspronkelijke familievoorstelling van Van Hoorne Entertainment. Er was eens een arm houthakkersgezin. Vader kan zijn twee kinderen niet meer onderhouden en besluit Hans & Grietje in het bos achter te laten, in de hoop dat iemand ze vindt. Na dagen lopen, komen ze bij een bijzonder huisje. Alles is van snoepgoed! Het lijkt erop dat Hans & Grietje nooit meer honger hoeven te lijden, maar kunnen ze de bewoner van het huisje wel vertrouwen?

Sneeuwwitje bij de Julianatoren
Laat je verrassen door de mini-musical van Sneeuwwitje. Tijdens deze 30 minuten durende show vertelt Meneer Kaasgaaf het verhaal van Sneeuwwitje, ondersteund door vrolijke uit de oorspronkelijke familievoorstelling van Van Hoorne Entertainment. De mooie prinses Sneeuwwitje woont sinds de dood van haar ouders bij haar tante, een zeer ijdele koningin. Elke dag vraagt de koningin haar betoverende spiegel wie de mooiste van het land is. Als de spiegel op een dag antwoordt dat Sneeuwwitje de mooiste is, beveelt de koningin woedend haar jager om Sneeuwwitje mee te nemen naar het bos en ervoor te zorgen dat niemand haar ooit nog zal zien. Eenzaam en alleen wordt Sneeuwwitje achtergelaten. Wat zou er met haar gebeuren? Misschien kunnen de bewoners van het kleine huisje in het bos haar helpen?

Assepoester bij de Julianatoren
Geniet van de mini-musical van Assepoester. Tijdens deze 30 minuten durende show vertelt Meneer Kaasgaaf het verhaal van Assepoester, ondersteund door vrolijke uit de oorspronkelijke familievoorstelling van Van Hoorne Entertainment. De beeldschone Assepoester woont bij haar gemene stiefmoeder en stiefzuster, van wie ze al het vuile werk in huis moet doen. Op een dag kondigt de prins aan dat hij een groot bal houdt om zijn vrouw te kiezen. Alle meisjes in het land zijn uitgenodigd, ook Assepoester. Maar het arme meisje mag niet mee van haar stiefmoeder en blijft alleen thuis achter. Plots verschijnt de goede fee, en met een tikje van haar toverstok verandert ze de oude lompen van Assepoester in een prachtige baljurk met glazen muiltjes. Nu kan Assepoester toch naar het bal! Maar, om klokslag twaalf uur wordt de betovering weer verbroken, waarschuwt de fee. Lukt het Assepoester om het hart van de prins te veroveren, vóór de klok twaalf uur slaat?

Toegangsprijzen Julianatoren
Bekijk hier alle toegangsprijzen van de Julianatoren. Van losse tickets tot meerjarige persoonsabonnementen.

Vriendjes en vriendinnetjes toegangskaart Julianatoren
Je kan met korting toegangskaartjes voor vriendjes en vriendinnetjes bestellen.

Meerjarig gezinsabonnement Julianatoren
Met het hele gezin heb je een seizoen lang toegang tot de Julianatoren. Het seizoen loopt van media april tot eind november. Maximaal 4 grootouders genieten een seizoen lang van gratis toegang tot de Julianatoren, mits zij vermeld staan met een pasfoto op het gezinsabonnement. Ook heb je gratis toegang bij alle fantastische shows en grote evenementen in de Julianatoren. En alsof dat nog niet genoeg is kun je ook nog eens gratis of met korting naar diverse dieren- en pretparken.

Adres en route Julianatoren
Vind hier alle praktische informatie voor een bezoekje aan de Julianatoren.

Persoonsabonnement Julianatoren
Met een persoonsabonnement voor één persoon heb je een heel seizoen lang toegang tot de Julianatoren. Ook krijg je gratis toegang bij alle fantastische shows en grote evenementen in de Julianatoren. Verder kun je ook gratis of met korting naar diverse dieren- en pretparken. En alsof dat nog niet genoeg is krijg je ook nog eens 10 online kortingsbonnen van € 5,00 voor vriendjes of vriendinnetjes en een spaarkaart voor een gratis 5e kindermenu.

Personeelsvereniging naar de Julianatoren
Wil jij een leuk uitje organiseren voor je collega’s en hun gezin? Zoek niet verder!

Julianatoren gezinsabonnement voor €230,-
Met Jul’s Gezinsabonnement geniet je met je gezin een heel seizoen lang onbeperkt van alle te gekke attracties, fantastische shows en grote evenementen in de Julianatoren. Én je krijgt vele leuke extra’s. Bestel Jul’s Gezinsabonnement online voor slechts € 230,00!

Julianatoren 2,- Korting
Bestel je toegangskaart voor de Julianatoren met € 2,00 korting makkelijk en snel online. De toegangskaart is hete hele seizoen geldig.

Naar de website van de Julianatoren


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *